Kapsa-hakkliha pikkpoiss

Pärit Sille blogist. Plaanis mingi hetk proovida.

Koostis:

500 g hakkliha
600 g toorest kapsast
1 sibul
2 muna
0,5 paprikat
1,25 tl soola + sool kapsa maitsestamiseks
musta peenpipart

Kapsas tükeldada väga väikesteks tükkideks, hautada peaaegu pehmeks, maitsestada soola ja peenpipraga, nii et oleks hea maitsega. Võiks veel väiksem olla kui pildil paistab.

Hakklihale lisada 1,25 tl soola, peenpipart, munad, tükeldatud paprika, peeneks hakitud sibul ja hautatud kapsad. Segada korralikult läbi ja tõsta vormi. Küpsetasin kuumakindlas klaaskausis 200 kraadi juures keskmises vahes kuni pealt pruun. Kuna tegin seda juba päris ammu, ei mäleta kahjuks, kas kauss oli kaanega kaetud.

Kui kunagi ühes foorumis keegi kirjutas, et tegi kapsaga kotlette ja meespere ei saanud aru, et kapsas oli sees, siis tõepoolest ei tuvastanud ka minu abikaasa sealt kapsa olemasolu. Vaatluse põhjal oleks võinud arvata, et seal on palju sibulat, aga tõepoolest kapsa maitset ei olnud tunda.

Odav ja tervislik võimalus teha hakklihatoitu, mille maitsest ei saa arugi, et suurem osa moodustab midagi peale hakkliha.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: