Kapsa-hakkliha pikkpoiss

Pärit Sille blogist. Plaanis mingi hetk proovida.

Koostis:

500 g hakkliha
600 g toorest kapsast
1 sibul
2 muna
0,5 paprikat
1,25 tl soola + sool kapsa maitsestamiseks
musta peenpipart

Kapsas tükeldada väga väikesteks tükkideks, hautada peaaegu pehmeks, maitsestada soola ja peenpipraga, nii et oleks hea maitsega. Võiks veel väiksem olla kui pildil paistab.

Hakklihale lisada 1,25 tl soola, peenpipart, munad, tükeldatud paprika, peeneks hakitud sibul ja hautatud kapsad. Segada korralikult läbi ja tõsta vormi. Küpsetasin kuumakindlas klaaskausis 200 kraadi juures keskmises vahes kuni pealt pruun. Kuna tegin seda juba päris ammu, ei mäleta kahjuks, kas kauss oli kaanega kaetud.

Kui kunagi ühes foorumis keegi kirjutas, et tegi kapsaga kotlette ja meespere ei saanud aru, et kapsas oli sees, siis tõepoolest ei tuvastanud ka minu abikaasa sealt kapsa olemasolu. Vaatluse põhjal oleks võinud arvata, et seal on palju sibulat, aga tõepoolest kapsa maitset ei olnud tunda.

Odav ja tervislik võimalus teha hakklihatoitu, mille maitsest ei saa arugi, et suurem osa moodustab midagi peale hakkliha.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: