Läätsesupp

Täna tegin lääpsesuppi, päris maitsev oli ning lihtne teha ka. Usun, et tuleb mõnikord veel menüüsse.

Kogused on umbmäärased.

1 sibul

3-4 küüslaugu küüntküünt

1 paprika

suvikõrvits

3dl punaseid läätsi

1prk purustatud tomateid ( võib ka värskeid tomateid kasutada, need enne koorida)

sool, pipar, ürdid

Kuumutasin pannil õlis hakitud sibula, küüslaugu, paprika, suvikõrvitsa. Lisasin läätsed, kuumutasin veidi veel. Kallasin segu potti ja valasin kuuma veega üe, lisasin ühe puljongikuubiku, soola, valget pipart. Lasin keema tõusta ja keetsin mõne minuti. Lisasin tomatikonservi ning keetsin vaiksel tulel aegajalt segades kuni läätsed pehmed ( umbes 20minutit)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: