Läätsesupp

Täna tegin lääpsesuppi, päris maitsev oli ning lihtne teha ka. Usun, et tuleb mõnikord veel menüüsse.

Kogused on umbmäärased.

1 sibul

3-4 küüslaugu küüntküünt

1 paprika

suvikõrvits

3dl punaseid läätsi

1prk purustatud tomateid ( võib ka värskeid tomateid kasutada, need enne koorida)

sool, pipar, ürdid

Kuumutasin pannil õlis hakitud sibula, küüslaugu, paprika, suvikõrvitsa. Lisasin läätsed, kuumutasin veidi veel. Kallasin segu potti ja valasin kuuma veega üe, lisasin ühe puljongikuubiku, soola, valget pipart. Lasin keema tõusta ja keetsin mõne minuti. Lisasin tomatikonservi ning keetsin vaiksel tulel aegajalt segades kuni läätsed pehmed ( umbes 20minutit)

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: