Räimevorm

Retsept pärit Nipiraamatust Juuni 2009

600g räimefileed

10cm porrut

õli

karrit

2dl piima

100g sulatatud juustu

värsket tilli

valget pipart

Kuna mina hoidsin räimerümpasid öö läbi soolvees, siis eraldi soola ei lisanud.

Laduda räimefileed (kokku murtult) vormi põhja.

Pannil kuumutada porru rattad, lisada sulatatud juust ja piim ( ma tegin veega). Maitsestada karriga, pipraga, vajadusel soolaga. Soovikorral lisada värsket tilli. Saadud segu valada räimedele.

Küpsetada eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures 25-30 minutit.

Kõrvale tegin pruuni riisi-porgandi-paprika-rohelise oa segu. Maitses hea🙂

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: