Räimevorm

Retsept pärit Nipiraamatust Juuni 2009

600g räimefileed

10cm porrut

õli

karrit

2dl piima

100g sulatatud juustu

värsket tilli

valget pipart

Kuna mina hoidsin räimerümpasid öö läbi soolvees, siis eraldi soola ei lisanud.

Laduda räimefileed (kokku murtult) vormi põhja.

Pannil kuumutada porru rattad, lisada sulatatud juust ja piim ( ma tegin veega). Maitsestada karriga, pipraga, vajadusel soolaga. Soovikorral lisada värsket tilli. Saadud segu valada räimedele.

Küpsetada eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures 25-30 minutit.

Kõrvale tegin pruuni riisi-porgandi-paprika-rohelise oa segu. Maitses hea 🙂

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: