Kana kõrvitsa ja tomatiga

Retsept pärit Nipiraamatust, jaanuar 2010

2-3 kanafileed

3-4 spl magusat tšillikastet

2 sibulat

600g kõrvitsat

10-12 kirsstomatit või 3-4 tavalist tomatit

poole sidruni mahl

0,5 tl kanamaitseainet

soola

Lõika kanafilee väiksemateks kuubikuteks ja pruunista pannil. Lisa tšillikaste, prae kergelt läbi. Sega juurde ribadeks lõigatud sibulad, kuumuta klaasjaks. Seejärel lisa poolikud kirsstomatid või tavalised tomati sektorid, maitsesta soola ja kanamaitseainega. Riivi kõrvits jämedama riiviga ja sega pannil koos teiste koostisosadega. Kuumuta 6-8 minutit. Kõige viimaks lisa sidruni mahl ja lase roal veel mõni minut kaane all seista.

Head isu!

Täitsa huvitav söök sai, kannatab korrata 🙂

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: