Kana kõrvitsa ja tomatiga

Retsept pärit Nipiraamatust, jaanuar 2010

2-3 kanafileed

3-4 spl magusat tšillikastet

2 sibulat

600g kõrvitsat

10-12 kirsstomatit või 3-4 tavalist tomatit

poole sidruni mahl

0,5 tl kanamaitseainet

soola

Lõika kanafilee väiksemateks kuubikuteks ja pruunista pannil. Lisa tšillikaste, prae kergelt läbi. Sega juurde ribadeks lõigatud sibulad, kuumuta klaasjaks. Seejärel lisa poolikud kirsstomatid või tavalised tomati sektorid, maitsesta soola ja kanamaitseainega. Riivi kõrvits jämedama riiviga ja sega pannil koos teiste koostisosadega. Kuumuta 6-8 minutit. Kõige viimaks lisa sidruni mahl ja lase roal veel mõni minut kaane all seista.

Head isu!

Täitsa huvitav söök sai, kannatab korrata🙂

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: