Kookoskana paprikaga


Retseptis antud kogused on umbkaudu neljale.

4 keskmist sibulat

1 roheline paprika ( mina kasutasin punast)

2 küüslauguküünt

3 kanafileed

250g kookosekoort ( kasutasin Santa Maria kreemjast kookospiima)

peterselli, soola ja valget pipart  maitse järgi
õli   praadimiseks
Lõika kanafilee kuubikuteks, küüslauk haki peeneks, paprika ja sibul lõika ribadeks. Pane kuumale pannile praadima kanafilee koos küüslaugu ja sibulaga. Prae umbes 5 minutit, seejärel lisa kookosekoort ning lase 2–3 minutit kergelt haududa. Lisa paprika ning hauta veel 5 minutit. Lõpus maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kookoskana keedetud kuuma sõmera riisiga, peale puista hakitud peterselli.

Peterselli ma ei kasutanud ja kreemist kookospiima panin rohkem. Keele viis igaljuhul alla 😉

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: