Kookoskana paprikaga


Retseptis antud kogused on umbkaudu neljale.

4 keskmist sibulat

1 roheline paprika ( mina kasutasin punast)

2 küüslauguküünt

3 kanafileed

250g kookosekoort ( kasutasin Santa Maria kreemjast kookospiima)

peterselli, soola ja valget pipart  maitse järgi
õli   praadimiseks
Lõika kanafilee kuubikuteks, küüslauk haki peeneks, paprika ja sibul lõika ribadeks. Pane kuumale pannile praadima kanafilee koos küüslaugu ja sibulaga. Prae umbes 5 minutit, seejärel lisa kookosekoort ning lase 2–3 minutit kergelt haududa. Lisa paprika ning hauta veel 5 minutit. Lõpus maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kookoskana keedetud kuuma sõmera riisiga, peale puista hakitud peterselli.

Peterselli ma ei kasutanud ja kreemist kookospiima panin rohkem. Keele viis igaljuhul alla  😉

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: