Räimevorm oliiviõli, tomati ja küüslauguga

Lappasin readeris uusi postitusi ja silm jäi peatuma sellel.

Kuna mul olid just olemas räimed ja mõtlesin teha miskit muud kui lihtsalt muna sisse kastetult praadida ( mis on muidugi ka väga minu meele järgi), siis mõtlesin proovida.

Jumalik, tõeliselt hea sai. Kindlasti teen veel!

Retsept siis Mari-Liis’i blogist.

500 g räimefileesid
200 g kirsstomateid
2 küüslauguküünt
oliivõli
1 tl kuivatatud oreganot e punet
1 spl värsket hakitud peterselli
soola, pipart
riivsaia
Laota räimefileed ühe kihina oliivõliga määritud ahjuvormi või -plaadile. Aseta peale veerandikeks lõigatud kirsstomatid ja viilutatud küüslauk. Puista peale pune ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Raputa õhukese kihina peale riivsai ja nirista peale oliivõli.
Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni räim valmis ja riivsai kuldne ning krõbe.
Selline näeb enne ahju minekut välja. Räimi on seal 1 kg.

4 kommentaari (+add yours?)

  1. Aigi
    Apr 30, 2010 @ 10:26:34

    Peale seda räimevormi olen ma tulihingeline räime fänn. See roog on nii hea, et andsin retsepti mitmetele edasi. Ma usun, et nüüdseks on see räimevorm juba massidesse jõudnud🙂

    Vasta

    • Laura
      Apr 30, 2010 @ 20:43:46

      Siis ju hästi! Ma ka seda retsepti palju liikumas näinud ja tänulik, et selle otsa “komistasin”
      Kalale peab ka veel jõudma😉

      Vasta

  2. Mari-Liis
    Jan 30, 2011 @ 22:35:34

    Laura, milline rõõm tuttavat retsepti näha!:)

    Vasta

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: