Räimevorm oliiviõli, tomati ja küüslauguga

Lappasin readeris uusi postitusi ja silm jäi peatuma sellel.

Kuna mul olid just olemas räimed ja mõtlesin teha miskit muud kui lihtsalt muna sisse kastetult praadida ( mis on muidugi ka väga minu meele järgi), siis mõtlesin proovida.

Jumalik, tõeliselt hea sai. Kindlasti teen veel!

Retsept siis Mari-Liis’i blogist.

500 g räimefileesid
200 g kirsstomateid
2 küüslauguküünt
oliivõli
1 tl kuivatatud oreganot e punet
1 spl värsket hakitud peterselli
soola, pipart
riivsaia
Laota räimefileed ühe kihina oliivõliga määritud ahjuvormi või -plaadile. Aseta peale veerandikeks lõigatud kirsstomatid ja viilutatud küüslauk. Puista peale pune ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Raputa õhukese kihina peale riivsai ja nirista peale oliivõli.
Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni räim valmis ja riivsai kuldne ning krõbe.
Selline näeb enne ahju minekut välja. Räimi on seal 1 kg.
Advertisements

4 kommentaari (+add yours?)

  1. Aigi
    apr. 30, 2010 @ 10:26:34

    Peale seda räimevormi olen ma tulihingeline räime fänn. See roog on nii hea, et andsin retsepti mitmetele edasi. Ma usun, et nüüdseks on see räimevorm juba massidesse jõudnud 🙂

    Vasta

    • Laura
      apr. 30, 2010 @ 20:43:46

      Siis ju hästi! Ma ka seda retsepti palju liikumas näinud ja tänulik, et selle otsa “komistasin”
      Kalale peab ka veel jõudma 😉

      Vasta

  2. Mari-Liis
    jaan. 30, 2011 @ 22:35:34

    Laura, milline rõõm tuttavat retsepti näha!:)

    Vasta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: