Kanamaksa roog

Annika/Aktivisti kanamaksa roog, mida võiks millalgi proovida.

Talleggi külmutatud kanamaks
külmutatud brokoli
barbecue maitseaine (Santa Maria)
kuivatatud till
kuivatatud petersell
kuivatatud rosmariin
10-15 grammi mandleid

Hauta maks pannil, samal ajal keeda (või auruta) brokoli. Lisa maksale maitseained ja -taimed. Lisa brokoli. Serveerides lisa mandlid ja rosmariin

Annika lisab: “Toit sisaldab äärmiselt vähe rasvu (kana maks on rasvavaene, head rasvad tulevad mandlitest), mõnusalt kiudaineid ja antioksüdante (brokoli), palju proteiini (maks), lisatud ürtidest näiteks petersell aitab kehast üleliigset vedelikku välja viia.”

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: