Kanamaksa roog

Annika/Aktivisti kanamaksa roog, mida võiks millalgi proovida.

Talleggi külmutatud kanamaks
külmutatud brokoli
barbecue maitseaine (Santa Maria)
kuivatatud till
kuivatatud petersell
kuivatatud rosmariin
10-15 grammi mandleid

Hauta maks pannil, samal ajal keeda (või auruta) brokoli. Lisa maksale maitseained ja -taimed. Lisa brokoli. Serveerides lisa mandlid ja rosmariin

Annika lisab: “Toit sisaldab äärmiselt vähe rasvu (kana maks on rasvavaene, head rasvad tulevad mandlitest), mõnusalt kiudaineid ja antioksüdante (brokoli), palju proteiini (maks), lisatud ürtidest näiteks petersell aitab kehast üleliigset vedelikku välja viia.”

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: