Pitsapõhi

Monika blogist leidsin pitsapõhja taigna retsepti. Valmis kiirelt ( kergitamist ei vaja)  ja maitses hea :)  Jäi just selline paras, mitte liiga õhuke, ega paks. Küpses läbi ja ei jäänud kuskilt nätske. 200 kraadises ahjus tahab olla koos kattega 10-15 minutit, muidi pidi liiga krõbedaks minema. Minul oli 15, aga minuti oleks võinud veel hoida😀, kate oli meil muidugi ka suht paks.

Kokkuvõtteks: poest pole vaja pitsapõhja osta, ise saab lihtsalt ja maitsvalt!

Taigen:

1 klaas piima
25 g pärmi
3 spl õli
jahu
soola

Aja piim soojaks, sulata selles pärm. Lisa sool ja õli ning vähehaaval nii palju jahu, et moodustub taignapall, mis sõtkudes käte küljest lahti tuleb. Rulli parajaks ja toimi edasi nagu pitsa puhul ikka🙂

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: