Pasta päikesekuivatatud tomatite- ja peekoniga

Selle retsepti sain töö juurest Moonikalt. Ta rääkis sellest kord nii isuäratavalt, et ma kohe pidin ühel päeval ette võtma ja ära proovima. Ülimaitsev oli! Meie pere teistele liikmetele päikesekuivad tomatid ei ole just meelejärgi, seetõttu sain need hiljem enda taldrikusse noppida, kuid kuna mina neid jumaldan, siis läks ju kõik hästi!

Vaja läheb:

  • 1 prk päikesekuivatatud tomateid
  • 2 küünt küüslauku
  • jupp porrut
  • 200g peekonit
  • 1 dl valget veini
  • 2 dl vahukoort
  • pastat

Pane vesi pasta jaoks keema ja valmista see nagu ikka. Samal ajal kuumuta pannil tomatite purgist kummutatud õli, lisa sinna hakitult küüslauk, porru, peekon ja tomatid, kuumuta veidi. Lisa sortsuke valget veini, veel paar minutit kuuma, seejärel vala segu üle vahukoorega. Lase keema tõusta ning sega valmis saanud pastaga kokku.

Imehea!

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: