Pasta päikesekuivatatud tomatite- ja peekoniga

Selle retsepti sain töö juurest Moonikalt. Ta rääkis sellest kord nii isuäratavalt, et ma kohe pidin ühel päeval ette võtma ja ära proovima. Ülimaitsev oli! Meie pere teistele liikmetele päikesekuivad tomatid ei ole just meelejärgi, seetõttu sain need hiljem enda taldrikusse noppida, kuid kuna mina neid jumaldan, siis läks ju kõik hästi!

Vaja läheb:

  • 1 prk päikesekuivatatud tomateid
  • 2 küünt küüslauku
  • jupp porrut
  • 200g peekonit
  • 1 dl valget veini
  • 2 dl vahukoort
  • pastat

Pane vesi pasta jaoks keema ja valmista see nagu ikka. Samal ajal kuumuta pannil tomatite purgist kummutatud õli, lisa sinna hakitult küüslauk, porru, peekon ja tomatid, kuumuta veidi. Lisa sortsuke valget veini, veel paar minutit kuuma, seejärel vala segu üle vahukoorega. Lase keema tõusta ning sega valmis saanud pastaga kokku.

Imehea!

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: